Een plek om te ontspannen en te genieten.
We serveren heerlijke


Wanneer was de laatste keer dat je een goede kop koffie hebt gedronken? Wanneer heb je voor het laatst een goede kop koffie gedronken? Of een sandwich of een zelfgemaakte maaltijd gegeten die gezond en lekker was? Of zelfgemaakte cake? Bij Cortado Cafe natuurlijk!? Of huisgemaakte taart? Bij Cortado Cafe natuurlijk!

Lees meer over ons aanbod

ONTBIJT

Lees meer

Fresh start

Vanaf 09.00 s’morgens staan wij al klaar om jou een ‘fresh start’ te bezorgen voor de rest van jouw dag. Keuze uit lekkere zoete broodjes met een kop koffie, of ga je toch voor een hartige tosti met een verse jus. Waarom niet allebei in onze all-in Cortado breakfast! Come and start your day with Cortado.

WARME DRANKEN

Lees meer

Warming up

We willen echt niet opscheppen, maar, ja wij hebben gewoon de lekkerste koffie in Delft. LAT61 is ons huismerk en daar zijn wij onwijs trots op. Een van de koffiemerken momenteel in de hoogste rangen van de Nederlandse koffielijsten. Drink je koffie zwart, wit of ben je toch een theedrinker. Dan hebben we een tip; neem onze Cortado kruidenthee! Lekker en supergezond!! You will be surprised!

LUNCH

Lees meer

Refuel

12.00 uur geweest? Tijd om bij te tanken! Heerlijke vegetarische bio-broodjes, eet ze warm of koud en kies voor zoet of hartig met een lekkere zelfgemaakte juice, of biofrisdrankje erbij. Balansdag? Kies dan voor een van onze verantwoorde smoothies bomvol vitamine en mineralen.

KOUDE DRANKEN

Lees meer

Cool down

Te warm? Kom dan lekker afkoelen met een van onze gezonde zelf samengestelde smoothies, versgeperste sapjes of biofrisdrank. Biofrisdrank? Ja het bestaat echt, gezondere varianten van cola! Kom dat zien en proeven!

CAKES EN GOODIES

Lees meer

Sweetly baked

Man, man, man, wat zijn onze taarten toch hemels. Helemaal ‘from scratch’ ambachtelijk gemaakt in eigen keuken met heel veel passie en bio producten. Meer willen we er eigenlijk niet over zeggen, komt dat gewoon proeven.

SNACKS

Lees meer

In between

Te druk om lekker bij ons te komen chillen, neem dan een tussendoortje in de vorm van onze heerlijke bio-repen. Chocolade, noten, muesli, you name it, we got it!

Bent u met een groep en heeft u wat te vieren? Of heeft u een business meeting? Bij ons kunt u met gemak reserveren!


Wij zorgen ervoor dat u de dag vrolijk begint met een perfecte espresso en/of een lekker ontbijt met een smoothie.

 U bent van harte welkom bij Cortado Cafe!